Ян Масло: "Ми пам’ятаємо про 7:1" (Відео)

2385 10.04 2013   15:02
Фото - Сергей Стеглик, FootBoom.com

Центральний захисник луцької «Волині» Ян Масло відіграв у цьому році у трьох матчах «Волині», а в останньому поєдинку в Харкові був одним з кращих на полі в лучан. Словацький захисник «Волині» розповів про матч проти «Металіста» та майбутній поєдинок з «Іллічівцем».

- Яне, як прокоментуєш останній матч «Волині» у Харкові, його результат та власне гру нашої команди?

- Стосовно гри, то вона була не найгіршою у виконанні «Волині». Щоправда шкода, що програли. Але ж не забувайте, що «Металіст» – команда, яка прямує до Ліги чемпіонів.

- Якими були твої емоції, адже ти знову відіграв за основу всі дев’яносто хвилин?

- Була дуже цікава гра на гарному стадіоні у присутності численної аудиторії. Щодо мене, то завдання було одне – не пропустити і зіграти надійно.

- Наступний матч у чемпіонаті «Волинь» зіграє проти «Іллічівця», пригадуєш минулорічну кубкову гру у Луцьку?..

- Як таке не пригадати!? Ми виграли 7:1. Такі ігри трапляються, але я впевнений, що у п’ятницю подібного не станеться. «Іллічівець» нині зовсім інша команда і з іншими тренерами та мотивацією.

- Як готуватися «Волині» до поєдинку, щоб дістати важливі три очки?

- По-перше, ми граємо вдома і вже давно боргуємо нашим уболівальникам. Тому всі гравці мусять пам’ятати про це, коли виходитимуть на матч. Так, ми грали перші матчі цього року проти дуже сильних суперників, тож тепер не маємо права втрачати їх із командами, які перебувають всередині турнірної таблиці.

Популярные новости