Прем’єр-ліга не дає дозволу на включення Ковєля та Новотрясова до заявки "Карпат"

1405 10.03 2014   21:57
Фото - fcdnipro.ua

15 березня відновлюється чемпіонат України з футболу у Прем’єр-лізі. Втім львівські «Карпати» й досі не знають, чи зможуть у весняній частині першості скористатися послугами своїх зимових новобранців Лєаніда Ковєля та Артура Новотрясова. Прем’єр-ліга не дає дозволу на включення цих гравців до ігрової заявки «Карпат».

Причини рішення керівництва чемпіонату з’ясовував клубний тележурнал «ПроКарпати» телеканалу ZIK (щопонеділка о 22:35), адже у львівському клубі не приховують здивування та розчарування: поповнення є, а задіяти його нема змоги.

Саме старт весняної частини чемпіонату й стане головною темою сьогоднішнього випуску «ПроКарпат». Журналісти вивчали, як може позначитися неочікувана пауза в першості на футболістах клубу, які корективи довелося внести у тренувальний процес.

«Ми вже давно хотіли розпочати чемпіонат. Можу сказати, що у Львові все спокійно, тихо. Я впевнений, ніяких інцидентів у нас би не відбулося, - заявив журналістам головний тренер «Карпат» Олександр Севідов. - Ми всі, і вболівальники, і гравці чекаємо старту футбольної весни. Я впевнений, коли почнеться футбол у нашій країні, то про політику люди будуть думати трохи менше. Адже футбол – це виплеск емоцій, він дає можливість відволіктися від сумного і серйозного».

А ще, як відомо, стежити за порядком на стадіонах цієї весни будуть не лише правоохоронці, а й активні вболівальники. Яким чином фанати боронитимуть трибуни стадіону «Україна» у спокої та мирі, «ПроКарпатам» розповіли представники ГО «Завжди вірні».

А на завершення випуску «ПроКарпати» запропонують відео-вітання від гравців команди до 200-ліття від дня народження Тараса Шевченка. «Біло-зелені» візьмуть до рук «Кобзаря» та продекламують улюблені рядки з поезії Шевченка, - сьогодні, о 22:35 на телеканалі ZIK.

Источник: zik.ua
Популярные новости