Олександр Севідов: "Багато новачків у нас не буде"

1321 09.01 2014   19:02
Фото - Анатолий Спица, FootBoom.com

Після зустрічі гравців з Олександром Севідовим, головний тренер «левів» розповів про плани підготовки команди у Львові та в Туреччині.

Олександре Володимировичу, чи вдалося вам відпочити після непростої першої частини сезону?

– Для людини, яка пов’язала своє життя зі спортом і віддала йому багато років, відпочинок проходить дуже швидко. Кілька днів – і ти вже думаєш про побудову роботи, про плани. Тому з року в рік нічого не міняється.

– У Львові вже зібралися всі гравці?

– Майже всі. Ще чекаємо на Балажіца і Даушвілі, у них не вийшло прилетіти заздалегідь, зважаючи на проблеми з авіарейсами (буквально за кілька хвилин після розмови до бази під’їхало таксі, з якого вийшов Муртаз Даушвілі – Авт.). А так всі, хто мав вийти з відпустки, на місці.

– На перших турецьких зборах «Карпати» проведуть одразу шість спарингів...

– Справді, багато матчів, але ми це зробили для того, щоб в гравців була ігрова практика, а ще потрібно зігратися в деяких лініях. Ми зберегли склад, з тих гравців, хто в нас був, ніхто «Карпати» не залишив, хоча і є певні варіанти, адже багато гравців на слуху. Однак наразі всі в обоймі. Будемо грати з різними суперниками і набирати форму.

– Команди, які планують провести таку кількість спарингів, зазвичай переглядають чимало новачків. Те саме чекає і на «Карпати»?

– Ні, у нас не буде багато новачків. Як я вже казав, ми зберегли весь склад. Нам треба підсилити швидкість і протягом всього матчу тримати цей ритм. Тому продивлятися новачків «пачками» не будемо.

– Наприкінці минулого року у Підківки, Бохашвілі та Пашаєва були травми. Вони вже готові до роботи?

– Я дуже надіюся, що хлопці зализали свої рани. Сподіваюся, що вони відновилися і готові до плідної роботи.

Уболівальників турбує питання, пов’язане з Михайлом Кополовцем, у якого не склалося в «Говерлі». Проллєте світло на цю ситуацію?

– Я з Мішою не говорив, але знаю, що він досить одіозна фігура для Львова. Як старший товариш я б порадив йому не вирішувати свої проблеми через пресу. Є керівники, є тренери. Краще до них підійти і поговорити. Деякі висловлювання в пресі не зовсім прикрашають зрілого мужчину, яким Міша безперечно є. Але, повторюся, розмови поки не було. Єдине, що можу сказати, у нього дійсний контракт з «Карпатами», так що про його долю ми будемо думати трішки пізніше.

Популярные новости