Віталій Кварцяний: "Команда зараз в деякому дисбалансі"

1707 08.05 2013   09:34

Увечері 7 травня відбулося друге тренування «Волині» під керівництвом Віталія Кварцяного. Нагадаємо, що Віталія Володимировича призначено виконуючим обов’язки головного тренера «Волині».

Вечірнє тренування відбулося на стадіоні ДЮФШ «Волинь», що на вулиці Дубнівській. Воно відбулося у формі імпровізованого спарингу між основним та молодіжним складом команди. Причому у першому таймі дубль, ворота якого захищав Сергій Літовченко, мав незначну кількісну перевагу. Можливо, через це молодіжка забивала більше, особливо відмітимо гол Подригулі, який втік своїм флангом зрізав кут і обвідним ударом поклав м’яча у дальній кут воріт Старцева. Віталій Кварцяний дав зіграти усім виконавцям, зробивши заміни у другому таймі. Окрім звичних гравців основного складу в тренувальному матчі відіграли Вадим Панас, Леандро та Богдан Карковський. Відзначимо й дубль Євгена Павлова та доволі впевнену гру молодіжного складу, яким керував Олег Федюков.

Виконуючий обов’язки головного тренера «Волині» Віталій Кварцяний в коментарі клубній прес-службі сказав, що метою матчу було з`ясувати актуальний стан кожного із гравців. «Крім того, я хотів ще й познайомитися особисто і всіма виконавцями та побачити їх у справі», - сказав Кварцяний, - «Відзначу, що всі дуже старалися і спаринг пройшов за хорошої самовіддачі. Утім, видно, що команда зараз в деякому дисбалансі, треба докласти зусиль, аби вивести її на оптимальний рівень. Час є, будемо старатися це зробити».

Популярные новости