Володимир Гоменюк: "Дніпру" програли логічно"

1745 06.03 2013   16:22
Фото - footballpersons.at.ua

Форвард киян чесно визнає невдачу в дніпропетровську, проте вірить у кращі часи

— Відверто кажучи, програли логічно. «Дніпро» був сильнішим. Ми нічого по суті не змогли зробити біля чужих воріт, — коментує матч форвард «канонірів» Володимир Гоменюк, який один із перших у своїй команді залишив стадіон. — Швидко пропустили гол і якось розгубилися. Другий тайм почався для нас також з неприємностей, відтак уже виправити ситуацію було неможливо.

— «Дніпро» — ваш колишній клуб. І тому матч — особливий?

— Та залиште це! Просто був радий побачити хлопців. Людей з тієї команди, в якій довелося грати, чимало залишилося: Кравченко, Манд­зюк, Ротань, Селезньов, Чеберячко, Шахов… Перекинувся кількома добрими словами з кожним із них.

— Чому ви не вийшли у стартовому складі?

— Ми діємо з одним форвардом. А я ж лише десять днів, як тренуюся. Із трьох зимових місяців на милицях шість тижнів провів. Сутужно, коли пропускаєш кілька тренувань, але що робити?.. Треба тепер набирати фізичні кондиції.

— До газону на «Дніпро-Арені» у вас є претензії?

— Поле було в’язким, і ногам на такому підґрунті було не зовсім добре. Але це не виправдання, газон був однаковий для обох команд, прос­то «Дніпро» зіграв краще.

— Чому у вашій атаці не все виходило?

— Бажання забити було занадто сильним. Не знищили це бажання й пропущені м’ячі: ми все одно про­довжували йти вперед, хотіли забити бодай гол престижу.

— Як оціните епізод другого тайму, коли ви отримали гарний шанс завдати завершального удару?

— У тій ситуації просто здорово зіграв захисник «Дніпра» Чеберячко, який блокував мій удар.

— Поразка від «Дніпра» сильно вдарила по самолюбст­ву?

— Та ні. Нічого страшного не сталося. Наша команда тільки формується. Що можна сказати, коли троє нових гравців приїхали лише за день до матчу?! Так що склад, який вийшов на гру з «Дніпром», провів усього одне заняття. Побачите, скоро все у нас налагодиться. Із кожною грою будемо додавати фізичних кондицій. У найближчих матчах «Арсенал» ще покаже себе.

Популярные новости