Віктор Грачов: "Це тренерська перемога Луческу"

957 05.08 2013   11:56
Фото - sport-xl.net
Колишній форвард "Шахтаря" Віктор Грачов прокоментував вчорашню перемогу "гірників" над київським "Динамо".
"Це тренерська перемога в чистому вигляді. В перерві матчу Луческу зрозумів, що "Динамо" грає пасивно і випустив замість Гречишкіна Едуардо. За 7 хвилин тренер уже пожинав плоди своєї прозорливості. У "Динамо" такого досвідченого спеціаліста немає. Блохін мало працював із клубами. У цьому плані він із Мірчею не зрівняється. За якихось півроку "Шахтар" утратив 4 провідних виконавців. Учора в стартовому складі не було жодного новачка. І тим не менше гірники знову перемогли. Натомість у "Динамо" вийшло 4 новачки, які не вберегли клуб від чергової поразки."
Виходить, що "Шахтар" втрачає гравців, "Динамо" здобуває, а результат залишається незмінним?
"Тут треба згадати, що "Шахтар" отримав цього літа 100 мільйонів євро за трансфери. "Динамо" переймається іншою проблемою – куди прилаштувати зайвих гравців. А в них великі зарплати й бонуси. Тут вам і різниця в клубному менеджменті. Гарний тренер допомагає клубу заробляти гроші. Мені здається, що матчі з "Динамо" для "гірників" уже не головні в сезоні. Набагато непередбачуванішими бачаться ігри з "Дніпром" і, особливо, з "Металістом".
Блохін нарікав на суддівство, Луческу його хвалив. Яка ваша точка зору?
"Суддя помилявся в обидва боки. Скандальних рішень, що вплинули на результат він не приймав. Ніякої упередженості в його діях я не побачив. Були помилки, але це звичайний людський фактор."
Популярные новости