Ярослав Мартинюк: "Тренування важкі, але цікаві"

1868 05.07 2014   20:10
Фото - Тарас Кузьменко

На ранковому тренуванні у п’ятницю тренери запропонували команді досить серйозні навантаження. Після заняття, піднімаючись по канатній дорозі на гору, до готелю, півзахисник Ярослав Мартинюк поділився своїми враженнями від словенських зборів.

«Не скажу, що нам просто. Не лише на тренуваннях, але й під час зміни дислокації. На горі прохолодніше, в долині тепліше. Доводиться проходити через перепади тисків. Але, думаю, це нам не зашкодить налагодити командні дії і набрати оптимальної форми».

«Чи щось нове з’явилося в тренувальному процесі? Звичайно, з кожним тренером так буває, кожен з них приносить у роботу щось нове. Загалом, скажу, що наші тренування доволі цікаві, хоч і важкі. До речі, ми вже ми вже звикли спускатися на тренування по канатній дорозі. Раніше таким видом транспорту не користувалися, для нас це новинка».

«Я думаю, що ми швидко звикнемо до нової ігрової схеми. Тут нема нічого важкого. До того ж, ця модель зараз популярна в Європі».

Також Ярослав зробив прогноз на чвертьфінальні матчі чемпіонату світу. «Німці переможуть французів 2:0 (прогноз був зроблений до початку матчу – Авт.), з таким же рахунком Бразилія обіграє Колумбію. Бельгійці в додатковий час здолають Аргентину, а Коста Ріка переможе Голландію» – поділився своїми думками півзахисник «зелено-білих».

Популярні новини