"Карпати" в Словенії. День 13-й (+ фото)

1902 05.07 2013   15:35
Фото - fckarpaty.lviv.ua

А залишилось-то всього-нічого... І до завершення зборів в Словенії, і до старту в чемпіонаті України. Це відчувається і всередині команди. Невимушена атмосфера на тренуваннях та безперервні жарти свідчать про перше, а повна концентрація на тактичних заняттях та серйозні міркування під час інтерв’ю з гравцями – про друге.

Звична картина на ранковому тренуванні – футболісти займаються розминкою, фізичними вправами і лише наприкінці заняття працюють з м’ячем. До слова, цього ранку карпатівці відпрацьовували удари по воротах. Потенційні новобранці «зелено-білих» Младен Бартуловіч та Валерій Федорчук ще й заклалися між собою, хто більше м’ячів наколотить. У хорватського легіонера справи йшли краще, аніж в його українського друга. Ледь не кожен удар вінгера «Карпат» досягав цілі.

А от Олександр Гладкий ні з ким не закладався. Однак влучності нападнику не бракувало... А якщо взяти до уваги його ж дубль в останньому матчі – то форма нападника не може не тішити. Або ж, це досвід. Те з якою елегантністю та спокоєм Гладкий клав м’ячі у сітку трійки карпатівських воротарів дивувала та радувала водночас. В певний момент Сашкові, склалося враження, вже й набридло просто забивати. Форвард «Карпат» починав підсікати м’яча над голкіперами, цілити у ворота так, щоб круглий по дорозі в сітку влучив у стійку і так далі...

У цей ж час Савченко, Ткачук та Пашаєв в компанії одного з потенційних новобранців «левів» намотували круги навколо поля. Ця четвірка гравців напередодні відіграла більшу частину матчу проти «Горіци». Тому сьогодні їхнє заняття проходить за спрощеною системою.

А от на вечірньому тренуванні вже без винятків – всі працюють в однаковому режимі. Нагадаємо, що на другому занятті команда відпрацьовує тактичні і технічні моменти. Тому перед початком чемпіонату ця складова команди Олександра Севідова виходить на перший план.

Популярные новости