Ярослав Мартинюк: "Дніпрянам нічого на нас ображатися"

1352 05.05 2014   20:56
Фото - Тарас Кузьменко

Протягом останніх матчів Ярослав Мартинюк незмінно виходив у стартовому складі і своїми діями приносив команді результат. Зокрема, в Луганську він заробив пенальті, немало попсував нервів воротарю запорізького «Металурга», а в Дніпропетровську віддав передачу на Чачуа, якого завалили у карній зоні, а потім, отримавши м’яча від того ж Чачуа прострілив на Льопу, який і вивів команду вперед. Після матчу Ярослав відповів на запитання офіційного сайту «зелено-білих».

– Чесно кажучи, про гру першого кола ми вже давно забули. То була прикра поразка, але на матч в Дніпропетровську ми виходили з хорошим настроєм. Не було причин для того, щоб ми не грали не в своє задоволення.

– Помітно було, що «Карпати» дуже грамотно зіграли проти «Дніпра» у тактичному плані...

– Ми розбираємо кожного суперника, вивчаємо його гру. Напевно, можна говорити, що з тактичними завданнями ми впоралися повністю.

– Після того, як «Дніпро» забив перший гол, було відчуття, що господарі розслабилися?

– Ні, я десь відчув, що «Карпати» додали. Усі одразу ж активізувалися і почали більше грати на атаку, у підсумку забили удосталь голів. Нам допомогли контратаки, над якими ми працюємо на тренуваннях.

– Після матчу зі сторони дніпрян не було на вас образи? Як не крути, але ви позбавили їх можливості поборотися за золото...

– Та чого їм на нас ображатися? Ми грали в футбол проти дуже сильної команди. Як і вони хотіли перемогти. Думаю, що «Дніпру» нема підстав на нас ображатися. Можливо, були моменти, коли нападники зверталися до Саші Ільющенкова з проханням швидше підводитися з газону. Але якщо в воротаря травма чи пошкодження, то необхідно дати йому час відновитися.

– Наступну гру «леви» проведуть проти «Металіста», який також претендує на медалі...

– Ми знову ж таки будемо грати на перемогу. А як воно буде – покаже час.

Популярные новости