Ігор Скоба: "Незабитий пенальті і перший гол надламали нас"

1329 04.05 2013   08:37
Фото - fcsevastopol.com

Півзахисник луцької «Волині» прокоментував гру проти донецького «Металургу»

- Ігоре, ти вперше зіграв після травми усі 90 хвилин. Як твої відчуття та емоції після матчу?

- Мало що нам вдавалося. Так старалися усі, але одного старання мало для успіху. В першому таймі непогано зіграли. Думаю, що «Металург» не очікував від нас такого активного початку матчу. Але ми не забили пенальті і пропустили гол швидко – це нас дещо надломило. Стосовно моєї гри, то сили були на увесь матч, але я все ж не до кінця готовий, адже у загальній групі працював тільки три дні.

- Що такого особливого в цій грі запопонував лучанам «Металург»?

- Передусім більш класну організацію гри та індивідуальну майстерність гравців. Все ж не дарма команда іде на п’ятому місці зараз, мають мету, амбіції, засоби необхідні… Але я не скажу, що сьогодні була їхня найвдаліша гра, ми також добре огризалися.

- Чому не ти пробивав пенальті?

- У нас було три гравці визначено у якості пенальтистів. Сергій Пилипчук був упевнений, взяв м’яча до рук… Я не хотів його збивати з думки та ламати наміри. Так вийшло, що зробиш…

- Як думаєш – незабитий пенальті – це ключовий момент у матчі?

Так, якби забили його, то точно не програли б, упевнений в цьому. «Металург» трохи занадто самовпевнено почав матч, а ми мусили бути більш холоднокровнішими і тоді забили б навіть без пенальті. А перший гол нас надламав – ще раз мушу це констатувати.

Источник: fcvolyn.net
Популярные новости