Ян Масло: "До матчів підходили не дуже свіжими"

1420 04.02 2013   11:18
Фото - fcvolyn.net

Словацький оборонець лучан Ян Масло підбиває підсумки перших зборів

— Яне, що можете сказати в своє виправдання з приводу не надто вдалих результатів команди в контрольних матчах? Зрозуміло, що це не найголовніше на зборах, але все одно нищівні поразки в зустрічах із «Генчлербірлігі» та загребським «Динамо» привертають увагу…

— Ви маєте слушність, що це лише спаринги, а тому вимагати в кожному з них результату будь-якою ціною ніхто не буде. Ще й слід враховувати такі фактори, як нашу втому від тренувань. Безпосередньо до матчів ми підходили не дуже свіжими.

— Анатолій Дем’яненко так само не приділяв значної ваги результатам чи все ж висловлював претензії за підсумком розгромних поразок?

— Для тренера найголовніше те, щоб футболісти тренувалися з пов­ною самовіддачею. Рахунок на табло вийде на перше місце вже тоді, коли поновиться чемпіонат.

— Збори — той час, коли награються різноманітні ігрові зв’язки. Розкажіть, із ким комфортніше почуваєтеся в центрі оборони: поруч із македонцем Ванче Шиковим чи українцем Олегом Шандруком?

— Це взагалі непринципово. З обома вже чимало пограв, а тому проблем із порозумінням не виникає.

— Торік для вас були перші зимові збори під орудою Дем’яненка та, загалом у «Волині». Розкажіть, чи помітили якісь відмінні моменти порівняно з підготовкою річної давнини?

— Нічого екстраординарного та нового не траплялося — усе те ж саме. Зрештою на першому зборі в першу чергу закладаємо фізику: чимало часу витрачаємо на пробіжки, займаємося в тренажерному залі. Другий етап, вочевидь, буде ще насиченіший спарингами та частіше «спілкуватимемося» з м’ячем.

— Наразі у «Волині» не з’явилося жодного новачка, що трохи дивує. Як вважаєте, команда потребує підсилення?

— Ну, це ви у тренера краще запитайте, але моя думка з цього приводу така: значної кількості новачків нам точно не має сенсу залучати, а ось кількох — цілком можливо.

Популярные новости