Павло Ксьонз: "Посідаємо не своє місце в турнірній таблиці"

1364 03.12 2012   12:09

Як і в попередніх матчах, Павло Ксьонз вийшов на місці правого захисника. Зважаючи на те, що багато шансів «Ворскла» не мала, заслуга Павла у цьому також є. Після гри він розповів Інформаційному центру про перемогу над полтавчанами.

– Дуже хороші враження, це була остання гра перед своїми вболівальниками цього року, не хотіли їх розчаровувати. Ми хотіли закінчити рік на мажорній ноті і нам це вдалося. Сьогодні ми билися за честь клубу, за вболівальників, за нас всіх і здобули, думаю, заслужену перемогу.

– У першому таймі здалось, що м’яч після твого удару, влучив у руку супернику в їхньому штрафному майданчику. Там було пенальті чи ні?

– Я не знаю. Це все емоції, тому я апелював до арбітра. Рука, здається, була притулена, а за таке пенальті не ставлять наче.

– Сьогодні, як це часто буває, було багато нереалізованих моментів. Як такі ситуації впливають на футболістів? Злять, пригнічують?

– Складно грати, коли не забиваєш кілька стовідсоткових м'ячів, та добре, що ми зібралися, забили ще в першому таймі, і пішли на перерву, виграючи з рахунком 1:0.

– Завершилася перша частина сезону, спробуй підбити підсумки.

– Я вважаю, що наразі ми посідаємо не своє місце в турнірній таблиці, і було втрачено багато очок у поєдинках проти команд, яких ми мали обігрувати. Досить посередньо ми виступили. Можемо і маємо грати краще.

– Які найвагоміші зміни зробив Ніколай Костов?

– Як бачите, ми почали більше грати в середній та короткий пас, краще взаємодіємо між собою, піднявся рівень контролю м'яча і тепер ми більш агресивно граємо в атаці. Завдяки цьому ми створєм моменти і стараємось забивати голи.

– Де будеш відпочивати та святкувати?

– Ще не знаю, всі думки були про цю гру. Зараз буду думати про відпочинок.

Популярные новости