Михайло Кополовець: "Зміни в команді помітні всім"

1401 03.12 2012   09:00

У матчі з «Ворсклою» ветеран «Карпат» Михайло Кополовець вийшов зі стартових хвилин. Як і завжди, Михайло був активним на полі. Про матч, а також про плани на міжсезоння улюбленець публіки розповів клубному сайту.

– Перші хвилини матчу для нас були трохи важкуватими, бо ми мали моменти, але не могли їх реалізувати. Перед грою Тренер робив настанову на швидкий гол, нам його забити не вдалось, але пізніше ми все надолужили. Надалі по грі ми повністю переважали суперника, і довели гру до заслуженї перемоги.

– Чи ввжаєш ти результат матчу закономірним?

– Ми мали достатньо моментів, щоб забити ще. Але то вже не надто важливо, основне, що ми виграли. Ми показали хорошу гру, і нічого недали створити футболістам «Ворскли».

– У попередніх матчах на гру команди впливали помилки арбітра. Чи важко було після них налаштуватись на цей матч?

– Наша команда вже навіть не звертає на це увагу. Звичайно ми розуміємо, що на нас йде тиск, і з якою метою це робиться, ми також знаємо. Ми повинні показувати хорошу гру, а вболівальник вже все зрозуміє. Хай арбітри судять матчі, як сьогодні, тоді все буде чудово.

– Це була остання гра цього року. Чи був присутній настрій відпочинку?

– Ні в якому разі! Для нас ця гра була архіважливою, бо нам треба було відриватись від «Говерли». Всі хлопці налаштувались, і провели зразкову гру, а тепер вже можна думати й про відпочинок.

– Вже кілька місяців командою керує Ніколай Костов. Що він приніс команді?

– Командні зміни вже яскраво помітні всім. В команді появився дух бійця, в нас є малюнок. Кадрові проблеми не ламають нашу гру. Так сьогодні Ощипка дуже солідно замінив Степан Гірський. Відчувається рука спеціаліста, який відроджує команду. Помітно, що Костов – це серйозний тренер.

Популярные новости