Вадим Страшкевич: "Хотілося самому вийти на поле"

986 03.07 2013   19:11

Вадим Страшкевич, гравець молодіжного складу «Карпат», лише днями поповнив ряди львів’ян в Словенії. Футболіста було вперше викликано на збори головної команди і в перший день перебування в таборі «Карпат» Вадим відвідав матч «зелено-білих» проти «Кубані». Щоправда, наразі лише в якості глядача.

– Ти лише приїхав. Можеш описати, що відбувається в Словенії, оком людини, яка щойно занурилася в цю атмосферу зборів?

– Атмосфера в команді і справді чудова. Я лише приїхав, а вже встиг порозумітися з усіма гравцями. Ми й раніше підтримували стосунки, адже я неодноразово вже тренувався з першою командою на базі в Брюховичах. Тому себе тут почуваю комфортно.

– Так само ти себе почував, коли дізнався, що тебе викликають в Словенію?

– Коли дізнався, що поїду на збори, було незабутнє відчуття. Але, повторюся, оскільки я вже тренувався з першою командою, для мене це не стало великим сюрпризом. Хоча зізнаюся – емоції переповняли.

– Але приїхав ти на другу частину зборів. Як вважаєш – буде час, щоб проявити себе з найкращого боку?

– Думаю, тренер дасть нам і час, і шанс проявити себе. Кажу за молодих гравців: за себе, за Завійського... Якщо ми віддамося на всі 100% тренувальному процесу і доведемо, що ми тут гідні бути, то все інше теж залежатиме лише від нас.

– А де саме тебе застала новина, що треба їхати до Словенії?

– Я тренувався з молодіжною командою «Карпат» у Закарпатті, в Чопі. Після нашої першої гри проти «Говерли» буквально через 2 дні мені повідомили, що я їду на збори з першою командою. Ми повернулися до Львова і вже наступного дня звідти ми вирушили до Словенії. Дорога минула швидко і непомітно. Єдине, що трохи не виспалися. Але ми вже встигли відновити сили.

– Ви приїхали в той день, коли «Карпати» грали проти «Кубані». Очевидно, що участі в матчі брати ще не могли. А як в глядача цей матч які у тебе залишив враження?

– Хотілося самому вийти на поле і вже показати тренерові, як можу грати в футбол. А щодо гри команди, то мені вона сподобалася. Особливо перший тайм... Швидкості були неймовірні! А в другому таймі стало помітно, що на зборах у хлопців були серйозні навантаження і команда трохи підсіла.

– Як думаєш, можливо, у матчі проти «Горіци» в тебе з’явиться шанс?

– Я на це дуже сподіваюся...

Популярные новости