Хрісто Стоічков: "Костов дуже хороший тренер"

1149 03.02 2013   16:28
Фото - fckarpaty.lviv.ua

Хоч «Літекс» і зумів відігратися на останніх хвилинах матчу проти «зелено-білих», настрій у головного тренера болгарської команди Хрісто Стоічкова був не найкращий.

– Як на мене була хороша гра. Мої хлопці добре грали, але було видно, що команда ще не набрала оптимальної форми, ми тільки входимо в сезон. Грав «Літекс» досить динамічно, але це не межа наших можливостей, будемо старатися покращувати свої дії. У нашій команді багато молодих хлопців, тому ми дозволяємо їм насолоджуватися грою.

– Проти «Карпат» вам було цікаво грати?

– «Карпати» мають хорошу команду і класного тренера, який багато знає про футбол. Взагалі, тренерський штаб в «Карпатах» є на високому рівні. Як на мене, то український і болгарський футбол не дуже відрізняються, тому тренерам не важко у вас працювати. Тим більше з такими гравцями. Я думаю, що «Карпати» стануть великою українською командою.

– Перед матчем ви спілкувалися з Ніколаєм Костовим...

– Це дуже хороший тренер. Гравцям «Карпат» є чого від нього вчитися. Ніколай Костов багато працював за кордоном, має досвід. Навіть по товариському матчу було помітно його стиль.

Популярные новости