"Волинь" відбула на збори до Євпаторії

781 02.09 2013   16:50

Сьогодні вранці, відразу після вчорашнього матчу 8-го туру гравці та тренери луцької «Волині» відбули до Криму. Там з 3 по 10 вересня триватиме тренувальний збір команди, викликаний матчами національних збірних.

Збір відбудеться поблизу Євпаторії, у сучасному оздоровчо-відновлюваному комплексі, який розташований на околиці курорту - між лікувальним озером Мойнакі та узбережжям Чорного моря. У розпорядженні лучан буде два якісні поля, комплекс відновлювальних процедур та тренажери.

До Криму головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний взяв гравців основного складу, за винятком тих, хто відбув у національні збірні, а також кількох гравців, гру яких планує переглянути. Після повернення з Євпаторії команда готуватиметься в Луцьку до календарної гри із київським "Арсеналом".

- В Криму плануємо зіграти 1-2 спаринги, можливо, із сімферопольською «Таврією», - розповів Віталій Кварцяний клубній прес-службі. – У Євпаторії проведемо так звану роботу над помилками попередніх матчів, а також поліпшуватимемо індивідуальні кондиції усіх гравців.

Популярные новости