Михайло Гулордава: "Ми "вели" Вукчевіча не перший рік"

1611 02.03 2013   23:50

Після підписання контракту з чорногорським хавбеком Сімоном Вукчевічем, деталі його переходу у львівську команду розповів спортивний директор «зелено-білих» Михайло Гулордава.

– Сімона ми «вели» не перший рік, але раніше запросити його в «Карпати» не вдавалося, адже він був гравцем «Спортінга». Однак, як тільки довідалися про одну з опцій його угоди з «Блекберном», то одразу зреагували на неї і запросили гравця до Львова. Свою роль зіграло також і те, що клубне керівництво має добрі стосунки з родиною Сімона.

– Попередні тренери «Карпат» також хотіли бачити його у своєму складі?

– Не можу про попередніх говорити, стверджую лише про те, що клубний менеджмент постійно за ним слідкував.

– Контракт підписано лише на 4 місяці...

– У будь-якому випадку це повноцінний контракт з правом продовження, якщо обом сторонам підійде співпраця.

– Що говорив Сімон, коли прилетів до Львова?

– Коли він прилетів то спершу оглянув інфраструктуру клубу, почув про наші плани на майбутнє. Він був на стадіоні, на базі, поговорив з тренером та генеральним директором. Після цього він вирішив, що приїхав туди, де його раді бачити.

– На якій позиції його бачить тренерський штаб?

– Ніколай Костов дуже любить універсалів. Він був задоволений тим, що Сімон грає і в центрі, і справа, і зліва. Може він зіграти і правого оборонця. Якось у «Блекберні» він грав в обороні протягом кількох турів і потрапив до символічної збірної. Сімон для нас – справжня знахідка. Сподіваюся, що і ми для нього також будемо знахідкою.

Популярные новости