Валерій Федорчук: "Робимо все, щоб до першої гри в чемпіонаті вийти на пік форми"

1016 02.02 2014   01:32
Фото - FootBoom.com

У кожному з матчів «Карпат» на зборах, важливу роль в організації командної гри виконували центральні хавбеки, роботи в яких ніколи не бракувало. От і в матчі проти «Руха» карпатівцям довелося немало попрацювати саме в середній ланці, аби стримати пориви суперника і розпочинати атаки своєї команди. Детальніше про спаринг з поляками розповів Валерій Федорчук.

– Четверта перемога додала нам ще порцію позитиву. Може у нас не все вдавалося, але ми здобули прийнятний для себе результат.

– Як ти і твої партнери почуваєтеся фізично? Навантаження на тренуваннях дозволяють вам повноцінно проводити відведений на спарингах час?

– Зараз нам всім вистачає одного тайму. Це ж наші перші збори з м’ячами, бо до цього, у Львові, ми працювали над фізикою. Дуже добре, що у нас спаринги через день, хоча втома також присутня. Наскільки я знаю, хлопці добре сплять вдень. Тобто робочий процес триває і ми робимо все, щоб до першої гри в чемпіонаті вийти на пік форми і тримати її протягом всієї весняної частини.

– Гра проти «Руха» була найважчою на цих зборах?

– Зі всіх попередніх спарингів, ця мені найбільше сподобалася. Поляки виявилися дуже серйозно налаштовані на цей поєдинок. Вони діяли дисципліновано і проти них було цікаво грати. Думаю, ця гра всім сподобалося. Очевидно, вони хотіли взяти реванш за попередні поразки, але...

– Додому вже хочеться?

– Звичайно. Але ж ми не перший раз на зборах. І головне, що ми розуміємо про різного роду неприємності, які можуть трапитися саме під час останніх днів роботи. Тому ми підкажемо молодим хлопцям, щоб все було добре, щоб усі допрацювали до кінця.

Популярные новости