Збірна України з футзалу перемогла команду Італії у товариському матчі

1093 30.10 2013   11:26
Фото - allpoint.ru

Товариський матч

Італія - Україна - 3:4

Голи: Ассіс (32), Ліма (32), Бертоні (40) - Валенко (13), Овсянніков (16, 40), Рогачов (23)

Україна: Іваняк - Журба, Д. Сорокін, Білоцерківець, Валенко, Павленко, Овсянніков, Рогачов, Д. Бондар, Легчанов, А. Бондар, Шотурма

Національна збірна команда України з футзалу у товариському матчі перемогла команду Італії з рахунком 4:3.

Підопічні Євгена Ривкіна включили пресинг зі стартових хвилин матчу та першими мали можливість відзначитися, але Сорокіну не вдалося переграти голкіпера суперників . Але вже у середині першого тайму українська збірна двічі вразила ворота італійців − відзначились Валенко та Овсянніков змусили Маммарелла капітулювати.

Після перерви збірна Італії влаштувала справжній штурм воріт Іваняка. Однак, в одному з моментів Павленку вдалася швидка контратака лівим флангом, а Рогачову залишалося тільки забити у порожні ворта. Після цього господарі майданчику мобілізувалися і спромоглися скоротити рахунок до мінімуму. Цьому посприяли удар Ассіса зі штрафного на 32-й хвилині, а згодом влучний «постріл» Ліми.

Кінцівка матчу видалася дуже важкою для «синьо-жовтих»: за п'ять хвилин до кінця у збірної України було п'ять командних фолів. Крім того, за дві з половиною хвилини до кінця гри італійці випустили на майданчик п'ятого польового гравця.

У підсумку, збірні обмінялися голами, завершивши матч з мінімальною перевагою української команди. Овсянніков вразив порожні ворота і оформив дубль у матчі, а відразу після цього Бертоні поставив крапку у цьому протистоянні − 4:3 на користь наших футзалістів.

Другий товариський матч з національною командою Італії збірна України проведе у середу, 30 жовтня.

Источник: Прес-служба ФФУ
Популярные новости