Футзал. Кваліфікація до ЧЄ-2014. Україна - Англія 7:0

1334 28.03 2013   12:10

Україна — Англія 7:0

Голи: Павленко (5), Овсянников (40), Д.Сорокін (12, 27), Разуванов (16), Свірідов (40), Бондар (40).

Україна: Ципун — Павленко, Овсянніков, Бондар, Макаєв — Клочко, О.Сорокін, Д.Сорокін, Журба — Разуванов, Свірідов, Рось.

Головний тренер: Євген Ривкін.

Англія: Далтон — Мортлок, Гей, Рук, Балінджер — Паркс, Мерфі, Морган, Кілбрайд — Дженнінгс, Кук, Коллі, Ендрю.

Головний тренер: Піт Старджесс.

27 березня збірна України з футзалу провела перший поєдинок у кваліфікації ЧЄ-2014 проти збірної Англії. Рахунок матчу − 7:0 на користь українців - повністю відображає перевагу нашої команди в цьому двобої.

З перших хвилин зустрічі підопічні Євгена Ривкіна почали обстрілювати ворота Далтона із середньої та дальньої дистанцій, не забуваючи при цьому і про комбінаційну гру. Як наслідок, уже на 5-й хвилині м’яч на свій рахунок записав Павленко. До перерви українці ще тричі вразили ворота англійської збірної.

У другому таймі наша збірна перейшла на гру в дрібний пас, розігруючи моменти до останнього. Англійці, натомість, іноді намагались відповідати контратаками, але до ударів в площину воріт справа майже не доходила, і роботи у нашого голкіпера було небагато.

Рахунок 4:0 тримався до останньої хвилини, а під завісу матчу українці ще тричі вдало завершили свої атаки. В підсумку, 7:0 - і після першого ігрового дня українська збірна стає лідером групи. Наступну гру наша команда проведе 28 березня проти доволі міцної збірної Словенії.

Источник: Пресс-служба ФФУ
Популярные новости