Жіноча збірна з футзалу розгромила Угорщину у товариському матчі

1136 17.04 2014   23:33
Фото - ffu.org.ua

В Угорщині відбувся перший з двох запланованих товариських поєдинків жіночої збірної України з футзалу з місцевою національною командою. В першому матчі наші дівчата перемогли угорок з різницею в чотири м’ячі.

Перші хвилини матчу нічого доброго для нашої збірної не віщували. Вже перша гостра атака господарок завершилася взяттям воріт. Видно було, що дівчата психологічно не очікували такого швидкого початку. Мабуть, саме на це господарі і розраховували, і вже за три хвилини у ворота українок влетів другий м’яч.

Приблизно з сьомої хвилини українки почали брати контроль у свої руки. Все частіше почали з’являтися гострі моменти біля воріт угорської збірної. Першим дзвіночком стала поперечина від полтавчанки Єрмоленко, а потім свої моменти втратили Малишко, Павленко і Шульга.

Переломною для наших дівчат виявилася 16 хвилина, коли після прострілу Шаповал і невдалих дій воротаря, гол забила Єрмоленко. Угорські спортсменки підсіли і почали частенько порушувати правила, чим також могли скористатися наші дівчата, але до шостого фолу так і не дограли. Зрівняли рахунок «жовто-сині» завдяки дебютанту збірної. Саме гравцю «Злагоди» Таракановій вдалося зрівняти рахунок.

Приємно було спостерігати за колективом нашої збірної по перерві. Очевидно, що дівчата хотіли перемогти. І їх бажання почало втілюватися у життя. Перевага повністю перейшла до українок, які за п'ять хвилин зняли усі питання про переможця у сьогоднішньому матчі. Перший гольовий відрізок на рахунку гравців «Біличанки» - Павленко і Шульги. Ще один гол був внесений до протоколу, як автогол - після «вистрілу» Прокопенко. А ось масну крапку в грі поставила ще одна представниця полтавської «Ніки» - Шаповал.

Отже, у підсумку - вирвана перемога на характері з рахунком 2:6. Другий товариський поєдинок проти Угорщини наші дівчата проведуть 17 квітня о 18:00.

Угорщина − Україна − 2:6

Голи: Мегеш 1, Радіч 4 - Єрмоленко 16, Тараканова 17, Шульга 22, Мегеш 23 (автогол), Павленко 25, Шаповал 28

Україна: Мельничук, Бесідовська − Малишко, Павленко, Прокопенко, Шульга, Єрмоленко, Шаповал, Дубицька, Кліпаченко, Тараканова, Личко, Мартинюк, Ігнатенко.

Популярные новости