Телеканали "Футбол 1/2/3" покажуть відбіркові матчі збірної України до Євро-2022

1173 29.01 2021   11:22
Фото - ТК "Футбол 1"

Вперше в кваліфікації футзального Євро проводиться груповий етап, в рамках якого учасники розділені на вісім груп по чотири команди, де зіграють один проти одного вдома та на виїзді. Стадія триватиме до середини квітня. Чемпіонат Європи з футзалу відбудеться з 19 січня по 6 лютого 2022 року в Нідерландах.

Команда Олександра Косенка проведе шість відбіркових матчів. Протистояти нашій збірній будуть команди Данії, Албанії та Хорватії. Для того, щоб збірна України кваліфікувалася на Чемпіонат Європи, їй необхідно посісти перше місце в групі або увійти в шістку кращих володарів других місць. Якщо не вдасться і це, тоді будуть проведені стикові матчі, які зіграють між собою власники останніх других місць в групах.

Всі поєдинки кваліфікації за участю збірної України будуть показані в прямій трансляції.

Перший матч, який повинен був відбутися в середу, 27-го січня між Україною і Данією, скасований. Причиною цього стало розширення переліку обмежень в Данії, пов'язаних з пандемією коронавірусу. Тому влада країни не надала дозволу на виїзд своєї національної збірної в Україну. У зв'язку з цим органи УЄФА розглянуть справу стосовно Данського футбольного союзу і винесуть відповідне рішення в установленому порядку.

Прем'єрна трансляція поєдинку відбору на Чемпіонат Європи відбудеться в неділю, 31 січня. На телеканалі Футбол 1 глядачі побачать поєдинок Албанія - Україна. Початок - о 19:00.

Популярные новости