20 квітня відбудеться фінал Кубка Києва з футзалу серед студентів!

3062 18.04 2017   11:25

20 квітня 2017 року відбудеться фінальний матч розіграшу Кубку міста Києва з футзалу серед студентських команд Вищих навчальних закладів, в якому зустрінуться збірні команди Національного університету харчових технологій та Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова, який почнеться о 15:00 в Центрі фізичного виховання та спорту НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського» за адресою вул. Верхньоключова 1/26.

Під час проведення спортивного свята відбудеться нагородження переможців XIV Чемпіонату та Першості м. Києва з футзалу серед студентських команд, планується присутність біля 1000 студентів, які представлятимуть команди та громадськість двадцяти ВНЗ, їх керівний склад, представників державних органів влади, засобів масової інформації та партнерів організаторів турніру.

Також слідкуйте за трансляцією фінального матчу та нагородженням у прямому ефірі на телеканалі X-Sport, яка розпочнеться о 15:30.

Запрошуємо всіх любителів футзалу на справжній безкомпромісний поєдинок найкращих студентських команд.

Офіційний партнер ФАСК: TM Parimatch
Партнери ФАСК: АБ "Укргазбанк", "Українська страхова група", Всеукраїнська футбольна асоціація студентів, Федерація футболу м. Києва, Федерація футзалу м. Києва, Київське міське відділення (філія) комітету з фізичного виховання та спору Міністерства освіти та науки України, Спортивна студентська спілка України, Київська міська організація профспілки працівників освіти і науки України, Рада ректорів Київського вузівського центру.

Генеральний інформаційний партнер - ХSPORT.

Інформаційний партнер - Footboom.com.

Источник: fask.com.ua
Популярные новости