У Києві визначать володаря Кубку з футзалу серед жіночих студентських команд

1294 26.04 2016   12:00

28 квітня о 15.00 в спортивному комплексі Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова (вул. Тургенівська 3/9) відбудеться фінал Кубку м. Києва з футзалу серед жіночих студентських команд ВНЗ під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва. Право грати у фіналі в результаті піврічних змагань вибороли команди Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова та Національного університету фізичного виховання та спорту України.

На спортивному святі будуть присутні представники міністерства молоді і спорту України, очільники міста, викладачі ВНЗ, студенти. Це вже другий розіграш студентського Кубку з футзалу серед жіночих команд.

Надзвичайно важливим у цей надважкий для країни час є створення особливої атмосфери єднання та солідарності на трибунах стадіонів, котра сприятиме підвищенню рівня морально-психологічного та патріотичного духу серед юнаків та дівчат, спонукатиме їх до прояву активної життєвої позиції на благо своєї Батьківщини. Також ключове завдання цьогорічних заходів полягає у тому, щоб привернути увагу всіх зацікавлених сторін до проблем розвитку студентського спорту.

Детальна інформація за телефоном: 050-330-28-33

Партнери ФАСК: Football.ua, ТОВ «Парі-Матч», Українська страхова група, Федерація футболу м. Києва, Федерація футзалу м. Києва.

Офіційний транслятор: xsport.ua

Довідка:

Футбольна асоціація студентів міста Києва, надалі ФАСК, створена у 1999 році. Основна мета - розвиток студентського футболу в м. Києві. Футбол та футзал сьогодні є одними із найпопулярніших засобів фізичного виховання студентської молоді.

Залучення студентів до активних форм здорового способу життя, сприяння в організації футбольних змагань у вищих навчальних закладах, проведення чемпіонату, першості та Кубків м. Києва з футболу та міні-футболу серед студентських збірних команд ВНЗ – головні завдання Футбольної асоціації студентів міста Києва.

ФАСК підписав угоду про співпрацю з Київським міським відділенням (філією) Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України та Спортивною студентською спілкою України. Згідно угоди, Футбольна асоціація студентів міста Києва отримала право на проведення футбольних змагань серед студентських команд вищих навчальних закладів.

Колективними членами ФАСК є представники 25 вищих учбових закладів міста Києва.

Популярные новости