НПУ ім. М. П. Драгоманова - володар студентського Кубку м. Києва з футзалу! (+ Фото)

2308 22.04 2016   17:19

21 квітня в Центрі фізичного виховання й спорту (спорткомплекс НТУУ «КПІ») відбувся фінал Кубку м. Києва з футзалу серед студентських команд ВНЗ під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва.

Поєдинку передувала церемонія нагородження призерів XIII Чемпіонату та Першості під егідою ФАСК. На початку церемонії заступник міністра молоді й спорту України Ярослав Войтович зачитав привітання міністра Ігоря Жданова, який наголосив на важливості студентських змагань у розбудові держави й вихованні молодого та здорового покоління. Далі представники органів виконавчої влади, видатні спортсмени, ректори нагородили студентів-переможців медалями, почесними грамотами та кубками. Отримали молоді спортсмени й також цінні подарунки від офіційного партнера ФАСК – ТОВ «Парі-Матч».

Окрім цього, в своїх привітаннях спікери також загострили увагу й на проблемах студентського спорту. «Сьогодні в складних соціально-економічних умовах в Україні, на жаль все менше уваги надається студентському спорту: скорочуються бюджетні видатки, продаються футбольні поля, погіршується матеріально-технічна база. Й саме тому ми хочемо подякувати всім командам вищих навчальних закладів, їх керівникам, викладачам і тренерам за участь у наших змаганнях у цей нелегкий для країни час. Ви приклад для наслідування і гордість своїх батьків та вчителів» - відзначив Президент ФАСК Вадим Місюра.

У фінальному ж матчі зійшлися команди Національного університету харчових технологій й Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова.

Матч був сповнений драматичних подій і в результаті напруженої боротьби більш сильнішими виявилися саме представники «педагогів». 3:2 - НПУ ім. Драгоманова перемагає НУХТ й стає володарем Кубку м. Києва з футзалу серед студентських команд ВНЗ.

Партнери ФАСК: Football.ua, ТОВ «Парі-Матч», Українська страхова група, Федерація футболу м. Києва, Федерація футзалу м. Києва.

Офіційний транслятор: xsport.ua

Довідка:

Футбольна асоціація студентів міста Києва, надалі ФАСК, створена у 1999 році. Основна мета - розвиток студентського футболу в м. Києві. Футбол та футзал сьогодні є одними із найпопулярніших засобів фізичного виховання студентської молоді.

Залучення студентів до активних форм здорового способу життя, сприяння в організації футбольних змагань у вищих навчальних закладах, проведення чемпіонату, першості та Кубків м. Києва з футболу та міні-футболу серед студентських збірних команд ВНЗ – головні завдання Футбольної асоціації студентів міста Києва.

ФАСК підписав угоду про співпрацю з Київським міським відділенням (філією) Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України та Спортивною студентською спілкою України. Згідно угоди, Футбольна асоціація студентів міста Києва отримала право на проведення футбольних змагань серед студентських команд вищих навчальних закладів.

Колективними членами ФАСК є представники 25 вищих учбових закладів міста Києва.

Детальна інформація за телефоном: 050-330-28-33

Популярные новости