Збірна України з футзалу вдруге переграла команду Польщі

3508 11.02 2013   22:26
Фото - ffu.org.ua

11 лютого збірна України з футзалу у товариському матчі у Львові здолала команду Польщі з рахунком 6:2. Підопічні Євгена Ривкіна, які у днем раніше перемогли польську збірну з рахунком 3:0, вдруге не залишили шансів супернику.

Українській збірній швидко вдалося перетворити ігрову перевагу у забиті голі. На п’ятій хвилині Бондар прострілив зліва на дальню стійку, де Шотурмі залишалося підставити ногу, щоб вразити ціль. Перевагу нашої збірної за п’ять хвилин подвоїв Макаєв, який скористався вдалою передачею Павленка.

На 12-й хвилині Польщі вдалося відіграти один гол завдяки помилці Шотурми і зусиллям Солецького. Втім, ще до перерви Овсянников змусив в черговий раз капітулювати голкіпера гостей.

Починаючи з другої половини матчу, на паркеті домінувала збірна України. а після поновлення гри Овсянников, Бондар і Скорий довели рахунок до розгромного. Польска збірна зуміла вразити ворота українців ще одного разу − Ципун не зміг нічого подіяти з влучним «пострілом» Будняка на 29-й хвилині.

Таким чином, збірна України з фут залу у товариських зустрічах з командою Польщі отримала дві перемоги, які є дуже важливими напередодні матчі відбірного турніру Євро-2014.

Популярные новости