22 травня в Ужгороді відбудеться Ungvar Cup - 2021

351 21.05 2021   23:08
Автор: Footboom

22 травня на гостинному Закарпатті відбудеться вже третій за ліком турнір із традиційної серії щорічних змагань за участі читачів Footboom – Ungvar Cup 2021. Нагадаємо, що цього року переможну боротьбу із ковідною паузою розпочав лютневий турнір у Славуті, а у квітні естафету перейняв Дніпро традиційним Dnipro Cup. А на попередньому Ungvar Cup, який відбувся у травні 2019 року, тріумфували івано-франківські "Батяри".

Як й два роки тому, свято футболу відбудеться на штучному газоні спорткомплексу "Zinedine" у с. Баранинці, що у передмісті перлини Закарпаття, старовинного міста Ужгород. О 10:00 розпочнеться церемонія відкриття турніру, якій передуватиме жеребкування.

Цього разу до змагань долучились вісім команд з Ужгороду, Рівного, Кременця, Тернополя, Львову, Татарова та збірна друзів зі всієї України. Склад учасників:

"Трактор" (Ужгород)
Збірна Друзів (Україна)
"Legion" (Рівне)
"Трактор" (Кременець)
"Зелені Штахети" (Тернопіль)
"Штанга" (Рівне)
"Затяті" (Львів)
"Мольфари" (Татарів)

Формат та регламент

Учасників буде поділено на дві групи по чотири команди. Дві команди виходять у півфінал, де переможці груп зіграють з другими місцями. Матч за третє місце традиційно вже може бути замінений на серію пенальті у разі бажання суперників.

Формат матчу: два тайми по 10 хвилин. Передача воротарю - необмежена кількість разів, введення аута з лінії. За рівної кількості очок:

  • особиста зустріч;
  • різниця м'ячів;
  • кількість забитих м'ячів;
  • кількість пропущених м'ячів;
  • пенальті.

Важливо! З огляду на поточную ситуацію з Covid-19, будуть присутні певні обмеження: прохання уникати скупчення людей, зберігати соціальну дистанцію, у наявності будуть маски та антисептики. Організатори просять з повагою та відповідальністю поставитись до правил безпеки.

Популярные новости