26 березня у Дніпропетровську пройде "Дніпро Кап-2016"

8394 25.03 2016   22:57
Автор: Footboom

Завтра, 26 березня у Дніпропетровську пройде традиційний щорічний турнір "Дніпро Кап" за адресою: вул. Нижньодніпровська, 1 у спорткомплексі "Агро-Союз".

У турнірі приймуть участь 8 команд. За результатами жеребкування команди розподілились по групах наступним чином:

Група А

Гірник (Кривий Ріг)
Полікор (Черкаси)
Кристал (Дніпропетровськ)
DWT (Дніпропетровськ)

Група Б

Збірна друзів
Штанга (Рівне)
Дніпро УА (Дніпропетровськ)
Саксагань (Кривий Ріг)

Відкриття і старт турніру заплановано на 9:00, перша гра розпочнеться о 9:30.

Перший тур

DWT - Полікор
Дніпро УА - Збірна Друзів
Кристал - Гірник
Штанга - Саксагань

За регламентом турніру з груп виходять по 2 команди. Матч 2 тайми по 10 хвилин, 2 хвилини перерва і 3 хвилини між зустрічами. Півфінали 2 тайми по 12 хвилин. Матч за третє місце і фінал тайми по 15 хвилин. З півфіналів можна брати 1 тайм-аут на матч кожній команді. При отриманні червоної картки гравець пропускає наступну гру. У матчах пробивається 4 фол. Гра відбувається за правилами футзалу: без пасів воротарю на своїй половині поля, 4 секунди на введення м'яча і т.д.

При однаковій кількості очок у групі, для визначення кращої команди приймаються до уваги наступні фактори: особисті зустрічі, краща різниця м'ячів, більша кількість забитих голів. Видалення: за мат, за неспортивну поведінку; за рішенням оргкомітету гравець може бути видалений до кінця турніру.

Традиційно після турніру відбудеться третій тайм у кав’ярні "Проспект", що знаходиться за тією ж адресою.

Нагадаємо, що переможцями минулого року стала команда "Штанга", яка здобула перемогу у фінальному матчі з рахунком 3:0 над командою "Полікор"

Популярные новости