Віктор Олійник: "Ми зможемо виконати завдання на сезон"

1445 31.01 2013   12:39
Фото - fcbukovyna.com

Учора завершився навчально–тренувальний збір «Буковини», який відбувався у Чернівцях. Генеральний директор ФСК «Буковини» Віктор Олійник розповів про подальші плани колективу та зміни, які відбулися у складі команди.

- Вікторе Борисовичу, 30 січня завершився навчально – тренувальний збір «Буковини». Які подальші плани нашої команди ?

- З 2 по 12 лютого наша команда працюватиме у Мигово Вижницького району. На цей період у нас заплановано дві контрольні гри. Вірогідно, що 4 лютого знову зіграємо з тернопільською «Нивою». Ще одна зустріч відбудеться 11 лютого. Не виключаю, що нашим суперником буде ФК «Тернопіль». Цей колектив повинен дати підтвердження щодо гри з «Буковиною». Після роботи у Мигово хлопці матимуть кілька днів відпочинку. Згодом «Буковина» вирушить на двотижневий збір у Крим, де традиційно працюватиме на ГСК «СКІФ» (Новопавлівка). Ще один збір нашої команди відбудеться у Криму чи у Туреччині.

- Розкажіть про зміни у складі «Буковини»...

- Залишили команду Юрій Бровченко, Олександр Якименко. На трансфер виставлено таких футболістів, як Дмитро Зозуля і Тарас Яворський. Ми переглянули велику кількість потенційних новачків «Буковини». Деякі футболісти залишилися на другий збір. Які гравці поповнять нашу команду? Це вирішуватиме тренерський корпус «Буковини». Я ж переконаний, що наша команда стане сильнішою і ми зможемо виконати завдання на сезон.

Популярные новости