Роман Степанков: "Ми не боїмося нічого і в змозі обіграти будь-яку команду"

1757 30.04 2014   10:10
Нападник чернівецької "Буковини" Роман Степанков прокоментував результат матчу в Чернігові, а також розповів про підготовку "Буковини" до матчу із "Олександрією".
- Романе, чого не вистачило команді, щоб бодай щось протиставити "Десні"? Ти вважаєш, що результат на табло справедливий у цьому матчі?
- "Десна" – дуже хороша команда. На мою думку, одна з найкращих в лізі. Але і з такими командами можна грати.
По самій грі – не так все й жахливо було. На рахунок 3:0 ми точно не заслуговували.
- В "Буковини" надалі іде складний календар, а від зони вильоту не така велика прірва – лише шість очок… Вважаєш, чернівчанам по силам продемонструвати в наступних поєдинках вдалу гру, щоб отримати потрібний результат і не боротися за виживання?
- Так, календар дуже складний, і ці 6 очок не радують нас, але треба дивитися не на зону вильоту, а на зону лідерства.
Чи вважаю, що нам по силам продемонструвати вдалу гру? Однозначно, так! У нас зібрався хороший колектив. Всі знають один одного не перший рік, тому нам легше на полі. Ми знаємо, що по багатьом факторам ми поступаємося іншим командам, але ми не боїмося нічого і в змозі обіграти будь-яку команду.
- Як команда налаштовується на гру з претендентом на підвищення – "Олександрією"?
- Вдома завжди краще грати! Бо ми граємо (на голому ентузіазмі) тільки для людей, котрі приходять на стадіон. Люди самі бачили, що вдома нам без різниці, з ким грати. Так що будемо старатися!
Источник: Sport-xl
Популярные новости