Роман Санжар: "Вважаю, що рахунок матчу є закономірним"

1105 30.03 2014   09:21
Фото - olimpik.com.ua

На післяматчевій прес – конференції головний тренер Роман Санжар зазначив, що налаштовував своїх підопічних на серйозну гру проти «Буковини». За словами молодого тренера, результат матчу «Буковина» - Олімпік» є закономірним.

- Яким буде Ваш коментар матчу ?

- Для мене, як для тренера, напередодні цього матчу стояло завдання налаштувати хлопців на дуже серйозну гру та переконати своїх підопічних у тому, що ми ще нікуди не вийшли та не здобули путівку в Премєр – лігу. Для того, щоби там бути, нам необхідно вигравати матчі та показувати хорошу гру. Сьогоднішній матч, на мою думку, був дуже нервовий. Нас підвела реалізація моментів. Не виключаю, що це сталося через те, що хлопці переживали, бо це був перший матч у першості України після перерви. Ми створили велику кількість моментів поблизу воріт суперника.

У перерві я сказав, що команда суперника не завдала жодного удару, однак колектив дуже емоційно заряджений. У таких випадках будь – який удар може бути небезпечним. Вийшло так, що я нібито у воду дивився. Так воно і вийшло.

А ось наприкінці зустрічі був вже сумбур. Ми, так би мовити, пішли на навалу. Дійсно, ми створили моменти, однак реалізувати їх не вийшло. Вважаю, що рахунок матчу є закономірним. Вітаю команду «Буковину» з вдалим початком весняної частини першості України.

- Ви, напевно, засмучені результатом гри...

Так, бо ми ставимо завдання перемагати у кожному матчі. Для нас нічийний результат, то негативний підсумок матчу. Тим більше, що ми у ході матчу вели у рахункові та мали моменти, однак пропустили гол та втратили два очка.

- Якої Ви думку про гру «Буковини» ?

- Щодо змісту гри, то «Буковина» нічого не вигадувала. Вертикальним довгим пасом вони били на рослого нападника та йшли агресивно у підбір. Ця гра і дала команді певний результат. «Буковина» - чіпка команда. Гравці чернівецької команди були емоційно заряджені на цю гру. Це дуже відчувалося.

Популярные новости