Олександр Гуменюк: "Команда додаватиме у ході першості України"

6010 30.03 2014   09:28
Після гри «Буковина» - «Олімпік» з журналістами поспілкувався тренер чернівецької команди Олександр Гуменюк. Олександр Анатолійович подякував гравцям «Буковини» за самовіддачу та зазначив, що наша команда додаватиме вже у ході першості України.

Олександр Гуменюк: «Одразу хочу вибачитися за те, що Юрія Гія не буде на прес – конференції. Ви ж добре розумієте, емоції. Необхідно усім трохи заспокоїтися. Тому Юрій Володимирович вибачається за те, що він не відвідає прес – конференцію. Щодо гри, то вона вийшла важкою. Ми серйозно готувалися до гри у теоретичному плані. Знали про те, що серед сильних сторін «Олімпіка» - це, насамперед, виконання стандартних положень. Зрештою, усі знають, що у донецької команди хороші стандарти, однак пропускають. Звісно, що виконавська майстерність у гравців «Олімпіка» поки що, на жаль, вища за наших футболістів. Гадаю, що «Олімпік» заслуженно посідає першу сходинку. Якщо проаналізувати його матчі, то команда вижимає максимум з того, що у них є. У першому таймі ми їм дозволили провести небезпечний стандарт, вони його розіграли нестандартно, а ми були до цього, на жаль, не готові. Тільки потім, коли вже по ходу гри перебудувалися, більше таких помилок намагалися не припускатися.

Щодо наших хлопців, то, насамперед, хотілося б їм подякувати кожному футболістові за самовіддачу. Ви самі розумієте, що таке працювати без грошей. Хлопці вже три місяці працюють, так би мовити, «за спасибі». І у такій ситуації вони проявили самоввідачу ! Хочеться хлопцям подякувати за це.

Ви повинні розуміти таку ситуації, коли так би мовити, з нічого досягається результат у матчі з такими командами, як «Олімпік». Гадаю, що за рахунок подібних матчів наш колектив поступово рухатиметься уперед. На мою думку, буковинських уболівальників повинно радувати те, що у нашій команді грає місцева молодь. На жаль, під час підготовки до офіційних матчів нам не вистачило матчів подібного рівня. На зборах ми практично не провели матчів з якісними суперниками. Тому ми вважаємо, що команда додаватиме у ході першості України та рухатися вперед».

Популярные новости