Контрольний матч. ФК "Полтава" – "Славутич" (Черкаси) 4:1

1044 30.01 2013   00:07

Сьогодні черкаський «Славутич» провів свою першу контрольну гру в новому році.

«Славутич»: А.Лєнчінков (Т.Чоларія, 46), М.Лисоконь (М.Білик, 46), О.Тарасенко, С.Грищук (О.Гринишин, 76), Д.Кошелюк (Є.Тарасенко, 46), О.Лобов (В.Горкун, 46), С.Кушнір (О.Лобов, 63), Є.Борисюк (О.Колос, 46), О.Ніколайчук (М.Сергійчук, 46), О.Гринишин (С.Жданюк, 46), С.Кикоть (В.Кучеревський, 24; С.Белмохтар, 46). Тренер: А.Дейнеко.

Голи: М.Зеленевич (7), Антіпов (36), Ситник (77), Козлов (85) – О.Гринишин (44).

Анатолій Безсмертний, тренер ФК «Полтава»:

Основним завданням цієї гри був перегляд новачків команди, а не підсумковий результат зустрічі. Важливо було переглянути дії як потенційних новачків, так і футболістів, що перебувають на контрактах. У звітному спарингу по тайму зіграли два змішаних склади: ми навмисно не розділяли гравців на «основу» і «резерв».

Анатолій Дейнеко, тренер ФК «Славутич»:

Сьогодні провели спаринг з доволі серйозним суперником. На відміну від господарів, які встигли провести вже три контрольних матчі, для нас це була перша гра в цьому році. Першочерговим завданням був перегляд та оцінка потенціалу запрошених на перегляд футболістів. За підсумками матчу з ФК «Полтава» ще важко робити певні висновки щодо новачків. Я думаю, ми зможемо визначитися після завершення навчально-тренувального збору.

Щодо сьогоднішнього матчу, то черкащани пропустили далеко не обов’язкові голи, які стали наслідком грубих помилок захисту й півзахисту команди. Більше сподобався другий тайм, коли наші футболісти, хоча й епізодично, діяли злагоджено та надійно.

Популярные новости