Олексій Разуваєв: "Можливо десь я не відповідаю рівню, можливо десь не допрацьовую"

1975 28.10 2013   16:49

Півзахисник охтирського «Нафтовика-Укрнафта» Олексій Разуваєв - про нічию з «Олександрією».

- Поділись своїми враженнями про гру з «Олександрією».

- Гра була важкою. «Олександрія» хороша команда, сильна команда. Вони уже не перший рік знаходяться в трійці лідерів і намагаються підвищитись у класі, перейти у Прем’єр-лігу. Через дуже важке поле нам не завжди вдавались контратаки, які ми повинні були проводити. Як такого, футболу не було, було більше силової боротьби ніж комбінаційної гри.

- На твою думку чого не вистачило команді вийти вперед маючи чисельну перевагу над суперником?

- Маючи чисельну перевагу ми повністю володіли ініціативою. Але ситуація склалася таким чином, що коли команда повністю сіла в оборону нам не вдалося її розкрити. Через це ми не змогли реалізувати свої моменти.

- З початку чемпіонату ти вийшов на поле тільки один раз у стартовому складі з девяти, яка причина того, що ти постійно виходиш на заміну?

- Це все вирішує тренер. Можливо десь я не відповідаю рівню, можливо десь не допрацьовую. Тому можливо це є якимсь стимулом для того щоб більше працювати і вдосконалювати себе. Буду старатись зробити все можливе щоб показати себе і виходити на поле в стартовому складі.

- До «Нафтовика-Укрнафти» ти грав у дублі «Дніпра» яка різниця у іграх між командами дублерів і командами першої ліги?

- Рівень гри дуже відрізняється. В дублюючому чемпіонаті грають молоді хлопці до 20-ти років, це можна назвати юнацьким футболом. А в першій лізі все проходить набагато швидше, набагато жорсткіше, це вже справжній дорослий футбол.

- У грі першого кола «Нафтовик» завдав нищівну поразку «Зірці» з рахунком 4:0, яким ти бачиш звітний поєдинок?

- Звичайно хочеться перемоги, але вже починається осінній футбол і практично усі поля в однаковому стані. Думаю, що гра буде проходити в такому ж форматі як і з «Олександрією». Та незважаючи ні на що команда настроєна тільки на перемогу.

Популярные новости