Контрольний матч. "Буковина" - "Полтава" 2:1

1454 28.02 2013   11:39

«Буковина» - ФК «Полтава» 2:1 (1:0)

Голи: Орловський 16, Платон 49 - ? 75.

«Буковина»: Тукач (Когут, 46), Сагайдак (потенційний новачок, 76), Ятленко, Донець (Найко, 66), Керчу, Савін (Моісеєнко, 60), Орловський (потенційний новачок, 54), Єлов (потенційний новачок, 39; Колесник, 85), Дорош (Вечтомов, 54), Семенюк (потенційний новачок, 46), Платон.

28 лютого чернівецька «Буковина» провела у Новопавлівці («Скіф») контрольний поєдинок із ФК «Полтава». Цим матчем завершувався третій навчально – тренувальний збір нашої команди, який відбувся у Криму. Вже на 3 хвилині гри воротам суперника загрожував кращий бомбардир «Буковини» Руслан Платон. Руслан увійшов у штрафний майданчик «Полтави» та завдав удару по «рамці» суперника. Шкіряна куля пройшла поруч зі стійкою. А на 16 хвилині зустрічі підопічні Вадима Зайця організували першу результативну атаку. Після вдалих дій Руслана Платона, півзахисник «Буковини» Борис Орловський випередив захисника «Полтави» та відправив мяча у порожні ворота.

Через 9 хвилин полтавські футболісти порушили правила проти Романа Дороша, а штрафний виконував Олег Керчу. Після «пострілу» Олега мяч влучив у «стінку» з гравців «Полтави». На 28 хвилині гри небезпечну контратаку провели гравці команди з Полтави. На жаль, Андрій Сагайдак не зміг винести шкіряну кулю, і футболіст «Полтави» завдав удару по нашим воротам. Мяч пройшов поруч зі стійкою. Згодом Руслан Платон (31 хвилина) увійшов у штрафний майданчик з лівого флангу та у боротьбі з гравцем «Полтави» завдав удару по «рамці» суперника – вище воріт. Через 4 хвилини знову у центрі уваги опинився Руслан Платон. Роман Дорош закинув м'яча у штрафний майданчик «Полтави», а Руслан, який виграв боротьбу у захисника та воротаря полтавської команди, відправляв м'яча у ворота суперника. На жаль, шкіряна куля пройшла поруч зі стійкою.

За дві хвилини до завершення першого тайму з метрів 25 по «рамці» нашої команди пробивав гравець «Полтави». У цьому ігоровому епізоді вдало діяв голкіпер «Буковини» Сергій Тукач.

На 49 хвилині гри футболіст «Полтави» порушив правила проти Антона Савіна. Олег Керчу влучив у захисника, потім на ударну позицію виходив Андрій Донець, однак м'яч опинився у Руслана Платона, який і підвоїв перевагу «Буковини» у рахунку. На жаль, на 75 хвилині зустрічі суперник зумів вразити «рамку» чернівчан. Футболіст «Полтави» завдав влучного удару головою. За 7 хвилин до завершення основного часу матчу у штрафний майданчик «Полтави» увійшов Олексій Моісеєнко, який завдав «пострілу» по воротах суперника – воротар перевів шкіряну кулю на кутовий. Підсумок гри – 2:1 на користь чернівчан.

Популярные новости