Віталій Первак: "Маємо гарні умови для проведення збору"

3770 28.01 2013   15:23
Фото - goodvin.info

Тренер ПФК «Олександрія» Віталій Первак дав орієнтовний стартовий склад олександрійців у контрольному матчі проти ФК «Уфа» та розповів про хід другого навчально-тренувального збору.

- Віталій Миколайович, як проходять перші дні турецького навчально-тренувального збору?

- Все добре. Правда, через погані погодні умови переліт до Туреччини виявився складним. По прибуттю до готелю ми трішки відпочили і одразу ж провели тренування. Приємно, що ми маємо гарні умови для проведення цього навчально-тренувального збору. За 3 хвилини їзди від готелю розташований спортивний комплекс з чотирма футбольними полями, серед яких одне закріплене за нашою командою. На жаль, нас трішки підводить погода, але стан полів на досить високому рівні, що дозволяє проводити тренування під час дощу. У розкладі занять заплановано два тренування на день. Вранці футболісти виконують бігові вправи та займаються силовою підготовкою в тренажерній залі, а ввечері працюють над своєю технікою та роботою з м'ячем.

- Як почувають себе футболісти? Хто може приєднатися до команди в найближчий час?

- Наразі до лазарету команди потрапив Руслан Зарубін, який нещодавно застудився. Тому у сьогоднішньому матчі захищати ворота буде Владислав Леванідов. Всі інші футболісти здорові і з великим бажанням та гарним настроєм продовжують тренуватися. Завтра вранці до команди приєднаються Євген Банада та Артем Полярус, які виступали за молодіжну збірну України.

Орієнтовний склад ПФК «Олександрія»:

1-й тайм: Леванідов, Протіч, Лобойко, Басов, Микицей, Бондаренко, Пічкур, Колесниченко, Кіча, Грицук, Шевченко.

2-й тайм: Рудик, Антонов, Шендрік, Назаренко, Запорожан, Гордя, Соломка, Мотуз, Байстрюченко, Коломоєць, Бровченко.

Популярные новости