Віктор Олійник: "Буковина" - один із найсильніших колективів першої ліги"

3423 27.04 2013   11:40

У матчі 27 туру першості України чернівецька «Буковина» зіграла унічию з лідером змагань – ФК «Севастополь». Ми звернулися за коментарем до генерального директора ФСК «Буковина» Віктора Олійника.

Зокрема, Віктор Борисович зазначив: «Немає значення те, з ким ми граємо. Наша команда у кожному матчі налаштовується на перемогу. У «Севастополі» хороша команда. Прикро те, що нам трохи не вистачило для перемоги. Напередодні гри у нас було багато проблем. Багато гравців основного складу захворіли.

З такою командою, як «Севастополь», завжди приємно грати. Нам вдалося довести те, що у нас є КОМАНДА. Ті вболівальники, які віддвідали матч, отримали від нього задоволення. А ось аналізувати гру «Буковини» буде вже її тренерський штаб.

Я вважаю, що зараз «Буковина» - один із найсильніших колективів першої ліги. Тим більше, що ми маємо найкращу команду за останні три роки. Переконаний, що «Буковина» радуватиме своїх уболівальників. Чернівецьку команду очолює молодий та амбітний тренер Вадим Заяць, який ставить перед своїми підопічними мету перемогти в усіх матчах».

Популярные новости