Юрій Коломоєць - гравець ПФК "Олександрія"

1592 27.02 2013   23:33
Фото - pfcalexandria.com.ua

Сьогодні, 27 лютого 2013 року, ще один новобранець команди підписав контракт з ПФК «Олександрія». Ним став молодий нападник, вихованець криворізького «Гірника» - Юрій Коломоєць. На цю подію також прибув його агент, легенда олександрійського футболу – Сергій Чуйченко.

- Сергію Олександровичу, що Ви можете розповісти про свого підопічного олександрійським вболівальникам?

- Стосовно контракту, то його Юрій підписав на три роки. Думаю, що протягом цього часу він допоможе ПФК «Олександрія» і заб’є чимало голів у ворота суперників. Я намагаюсь йому дати пораду та налаштовую так, щоб він завжди виходив з таким натхненням на поле, яке в свій час було у мене.

Після того, як Юрій підписав контракт, у нього поцікавились як він адаптувався у новому клубі.

- Юрій, твої перші емоції, як гравця ПФК «Олександрія»…

- Я дуже задоволений, що опинився в цій команді. Протягом місяця я був на навчально – тренувальних зборах в Туреччині і за цей час встиг стати частиною колективу. У мене з усіма гравцями хороші стосунки, тому період адаптації пройшов дуже швидко. Також мене здивувало те, як полюбляють футбол в Олександрії. Інфраструктура, навчально – тренувальні збори, побут – все на найвищому рівні. Вважаю, що це рівень Прем’єр - ліги!

- В свою чергу колектив ПФК «Олександрія» бажає тобі успіхів в новій команді, щоб ти не отримував травм та якомога більше забивав м’ячі у ворота суперників.

- Дякую!

Популярные новости