Антон Голєнков: "Гадаю, що в "Олександрії" я зможу продемонструвати всі свої найкращі якості"

1745 26.01 2014   11:00
Фото - pfcalexandria.com.ua

Під час зимового міжсезоння ПФК "Олександрія" вже стиг підписати кількох новобранців. Одним із них є півзахисник Антон Голєнков.

- Антоне, коротко розкажи олександрійським вболівальникам свою біографію.

- Я родом із Криму. Народився в смт Кореїз, неподалік від Ялти. Футболом почав займатися в шостому класі. Мій старший брат до цього вжеходив на секцію з футболу і я вирішив обрати той самий життєвий шлях.

- А брат також став футболістом?

- Ні. Не витримав навантажень, які були в спортивній школі і вирішив відмовитись, а я навпаки почав прогулювати школу, щоб не пропускати тренування.

- Батьки якось пов'язані із спортом?

- Ні. Мати в мене повар, а батько інженер.

- Звідки почалась твоя футбольна кар'єра?

- Перший мій аматорський клуб "Чорномор - Нафтогаз". Саме там набирався довсіду, зігравши 2,5 роки на область Криму. Після цього мене запросили в "Фенікс - Іллічівець" (Калініно), а потім грав в дублюючому складі запорізького "Металурга", де я провів 1,5 роки. Останній клуб був МФК "Миколаїв"

- Були ще запрошення окрім ПФК "Олександрія"?

- Так, було ще декілька варіантів. Я довго думав, радився з близькими і обрав саме ПФК "Олександрія". Мені здається, що в цій команді я зможу продемонструвати всі свої якості та допомогти здобути бажаного результату.

- Як пройшла адаптація в новому колективі?

- По-перше, я знаю Антона Шендріка, з яким колись грали в "Чорномор-Нафтогазі". Загалом, всі хлопці всі молоді, тому ніяких труднощів з адаптацією не було. Спільну мову знайшли швидко.

- Під яким номером будеш грати в чемпіонаті?

- Хотів 22, але він занятий. Думаю, що оберу номер 17.

Популярные новости