Дмитро Євстафієв: "Будемо готуватися до гри з "Зіркою"

1414 25.04 2013   21:14

Гравець "Нафтовика" Дмитро Євстафієв розповів про гру з ФК "Полтава".

- Прокоментуй коротко матч з "Полтавою".

- Готувались до цього матчу, настроювались на перемогу. Прикро, що виграючи два рази, обидва і втратили. Можливо так сталось через власну неуважність.

- В кінці першого тайму, ти, мав непоганий момент при розіграші кутового…..

- Був один на дальній штанзі, отримав м’яча, обробив його і послав в дальній кут воріт, але так сталося, що влучив у воротаря.

- Як на твою думку, чого не вистачило "Нафтовику для перемоги?

- Можливо концентрації уваги. Виграючи 2:1, потрібно було вигравати, граючи вдома, при своїх вболівальниках. Тим паче, що знали, що "Полтава" нас підпирає і ця гра за шість очок. Хотіли відірватись, але так сталося, що в кінці втратили перемогу.

- З чим пов’язані провали в обороні в останньому матчі?

- Ну особливо таких провалів не було. Ми знали, що це росла команда, яка буде грати навал верхом, просто десь можливо і не підібрали того м’яча, зокрема коли другий гол забивався. Тай таких 100% моментів у них не було, перший: пенальті, другий: не розібрались на підборі, не накрили. Потрібно розбиратись.

- Які цілі і завдання ти ставиш особисто перед собою?

- Натхненно працювати, щоб грати в основному складі. У кожному матчі приносити результат і тішити вболівальників.

- В зв’язку з тим, що "Оболонь" знялась з чемпіонату, чим будете заповнювати виниклу паузу?

- Будемо готуватися безпосередньо до гри із "Зіркою", напрацьовувати свої моменти. Робити усе як це бачить головний тренер. А паузу, згідно розкладу, заповнимо двохсторонньою грою.

- Що можеш сказати про наступного суперника?

- "Зірка" - амбіційна команда, яка знаходиться зараз на четвертому місці. Особливо виділяти не хочеться, зараз всі рівні. Потрібно виходити, вигравати, обходити їх і займати своє четверте місце. От на це потрібно націлюватись.

Источник: fcnaftovyk.com.ua
Популярные новости