Андрій Радь на перегляді в "Зірці"

1948 25.02 2013   22:39

Голкіпер Андрій Радь перебуває на перегляді в команді першої ліги "Зірка". 23 лютого на товариський матч "Зірка" - "Дніпро" Андрій потрапив до заявки кіровоградців, але на полі так і не з'явився: весь матч відіграв Євген Ширяєв.

Андрій Радь народився 16 березня 1988 року у Львові. У 2006 року потрапив в структуру львівських «Карпат», проте не зміг заграти навіть у другій команді, тому на професіональному рівні дебютував на початку сезону 2007/08, 16 вересня 2007 року в складі першоолігового ФК «Львів» в поєдинку проти алчевської «Сталі» у 19-річному віці. У тому сезоні воротар провів 6 ігор.

У Прем'єр-лізі дебютував 2 серпня 2008 року в матчі проти дніпропетровського «Дніпра» (0:1). Всього до кінця року Андрій зіграв у шести матчах. У 2009 році отримав важку травму — розрив хрестоподібних зв'язок коліна, воротаря прооперовано в Києві у клініці Ярослава Володимировича Лінька. У лютому 2010 під час тренувального збору «Львова» в Туреччині в Андрія Радя стався рецидив травми. Влітку 2011 року підписав контракт з «Оболонню» і мав замінити Олександра Рибку, який залишив клуб. Проте, він поступився місцем в команді досвідченому Віталію Реві, а після того як взимку Віталій залишив клуб, то Радь програв конкуренцію і молодим Ігорю Березовському та Костянтину Махновському. Тому весь сезон Радь виступав лише за молодіжну команду. Влітку 2012 року перейшов у першолігову «Кримтеплицю», проте й тут програв місце основного воротаря В'ячеславу Базилевичу і лише інколи виходив на поле.

Зазначимо, що під час нинішнього антракту тренерський штаб кіровоградців, шукаючи заміну дублеру Ширяєва Антону Ситникову, який залишив "Зірку", вже переглядав Євгена Дейнеко та Анатолія Пилипенка.

Популярные новости