Богдан Когут: "У матчі з "Кримтеплицею" нам не вистачило фарту"

1293 23.04 2013   00:18
Фото - fcbukovyna.com

У матчі з «Кримтеплицею» воротар чернівецької команди Богдан Когут залишив свої ворота «сухими». Сьогодні прес – служба ФСК «Буковина» поспілкувалася з нашим воротарем. Мова йшла про останній виїзний поєдинок нашого колективу, а також про гру «Буковини» з колишньою командою Богдана – ФК «Севастополь».

- Богдане, чого, на твою думку, не вистачило «Буковині» для перемоги над «Кримтеплицею»?

- Ми зіграли важкий матч. «Кримтеплиця», яка є високорослою командою, зуміла нав"язати нам боротьбу. І все ж, у нас були можливості забити суперникові. Нам трохи не вистачило фарту.

- Як оцінюєш виступ нашої команди у перших чотирьох цьогорічних офіційних матчах?

- Вважаю, що ми виступаємо добре. Наша команда грає без поразок. У нас підібрався хороший колектив, який тренує кваліфікований наставник. У «Буковини» усе добре. Останнім часом у буковинську команду прийшли, як досвідчені, так і молоді гравці. Вони є хорошими футболістами, які спроможні суттєво допомогти нашій команді. Сподіваюся, що новачки «Буковини» і надалі радуватимуть чернівецьких уболівальників вдалою грою та голами.

- 26 квітня наша команда прийматиме твою колишню команду – ФК «Севастополь». Ця зустріч матиме для тебе особливе значення?

- Це буде звичайний матч. Зрештою те, що до нас приїде лідер першої ліги та півфіналіст Кубка України, стане для «Буковини» додатковим стимулом. У матчі з командою, яка вже однією ногою перебуває у Прем"єр лізі, прагнутимемо досягти максимального результату. Мені ж також буде цікаво зустрітися зі своїми колишніми партнерами.

Источник: ФСК "Буковина"
Популярные новости