Віталій Дністрян: "Перейшов в "Кримтеплицю" і про це не шкодую"

1924 23.02 2013   16:14
Фото - vgolos.com.ua

Екс-гравець стрийської «Скали» Віталій Дністрян підписав контракт з першоліговою «Кримтеплицею» з Молодіжного. Покидати «Скалу», яка для нападника стала рідною командою, було непросто.

- Віталію, покидати «Скалу» було, мабуть, непросто…

- Так. З сумним настроєм покинув цю команду. Там я провів найкращі футбольні періоди, які у мене були на теперішній футбольний час. Ця команда стала для мене рідною. Утім, час не стоїть на місці. Не треба боятися щось змінювати в житті. Я перейшов в «Кримтеплицю» і про це не шкодую.

- Чи вдалося попрощатися з партнерами по команді, тренерським штабом?

- Так. Найдовше прощався з захисником Романом Козаком. З ним ми жили в одній кімнаті і залишаємося як рідні брати. Він каже, що моє ліжко вільне і я можу повернутися в будь-яку хвилину… Хочу подякувати усім працівникам «Скали», тренерському штабу, керівництву команди за ті часи, які я провів в команді.

Користуючись нагодою, хочу звернутися до вболівальників «Скали» і подякувати їм за найкращі емоції, за те, що саме вони надихали нас на перемоги. Зізнаюся, аж мурашки по шкірі бігли, коли під час матчів вони кричали «Дністрян, Дністрян!». Можу точно сказати, що вболівальники «Скали» залишаться в моєму серці.

- Чи були, окрім «Кримтеплиці», інші варіанти продовження кар’єри?

- Були варіанти з тернопільською «Нивою», чернігівською «Десною» та дніпродзержинською «Сталлю». Ці команди хотіли мене бачити у їхньому складі. Я подякував тренерам цих команд за пропозиції, адже мені було дійсно приємно, що мене запрошують. Утім, я вибрав «Кримтеплицю» з першої ліги. Як для футболіста я вибрав найвищий рівень, який мені запропонували. Хочу там досягнути вищого рівня, аніж є у мене зараз.

- Як виник варіант з кримською командою?

- До мене зателефонував тренер команди Михайо Сачко, після чого був дзвінок від другого тренера команди Миколи Федорка. Вони сказали, що зацікавлені мною, адже в них формується молода команда, що буде фарм-клубом «Севастополя». Я погодився змінити рівень футболу, хоча у першій лізі вже грав. Він мені знайомий.

- Чи були у тебе думки, що не підійдеш цій команді?

- Ні, адже я знав, що керівники обох команд майже одразу почали домовлятися про мій трансфер.

- Яке завдання поставлене перед «Кримтеплицею» на продовження чемпіонату?

- У нас зібралася доволі таки молода команда, перед якою поставили завдання потрапити в топ-10 команд першої ліги.

- Місце в основному складі уже встиг вибороти?

- Про це рано поки говорити, оскільки тренерський штаб наразі не визначився з усіма теперішніми виконавцями. А на тренувальних зборах грав в основі. От скажімо в товариському матчі проти тернопільської «Ниви» тренери переглядали багато гравців, тому думаю місце в складі будемо завойовувати ближче до ігор чемпіонату.

- Який номер обрав в новій команді?

- В «Скалі» я грав під 10-тим номером, тому у новій команді я також обрав десятку. Під цим номером хочу відстоювати честь «Кримтеплиці» і добиватися хороших результатів з новою командою.

Источник: "Вголос"
Популярные новости