Сергій Старенький: "В цьому році всі команди майже рівні"

1436 22.10 2013   12:56

Півзахисник «Олександрії» Сергій Старенький відповів на запитання офіційного сайту клуба.

- Сергію, в Миколаєві наша команда здобула історичну перемогу. Твої особисті враження від гри.

- Це була дуже важка гра. Поле було не в найкращому стані, тому було затрачено чимало сил. Але все таки ми продемонстрували характер і здобули бажані три очки.

- Ти знав статистику протистоянь цих клубів?

- Ні. Про це я дізнався лише після матчу від одноклубників. Може воно й краще, що не знав. Так би перед грою думав про це.

- Матчем в Миколаєві завершилося перше коло. Як ти оцінюєш виступи команди за цей період?

- Мені здається, що в цьому році всі команди першої ліги майже рівні по силі. Доказом моїх слів є щільність в турнірній таблиці. Можливо, деякі клуби мають більше майстерніших гравців, але зараз, коли залишилось зіграти 5 турів, майстерність відійде на другий план, адже наступає той період, коли з-за погоди поля в поганому стані і гравцям важче показати себе.

- В одному із матчів тобі довелось грати в захисті. Особисто для тебе, яке амплуа більше до вподоби?

- Грати на позиції захисника мені доводилось не одноразово, але я полюбляю грати на вістрі атаки, створюючи небезпечні моменти біля воріт суперників та забивати голи. Ну а де мені грати – вирішує тренер. Йому краще знати.

- Те, що тобі подобається грати більше в атакуючій ланці помітно по твоєму ліку забитих голів, адже ти на даний момент кращий бомбардир команди.

- Так, дійсно, зараз я на моєму рахунку найбільше забитих голів за «Олександрію», але ще нічого не значить. Наші нападники роблять колосальну роботу і мій успіх неабияк пов'язаний з їхніми діями. До того ж , зараз до нас повернувся В’ячеслав Шевченко, тому для форвардів буде ще більша конкуренція. Думаю, що скоро вони покажуть свої бомбардирські якості.

- На сам кінець, твої побажання вболівальникам.

- По - перше, я присвячуюперемогу над «Миколаєвом» нашим вболівальникам. Дуже хочеться бачити заповнений стадіон не тільки тоді, коли приїжджають гранди, а й як інші команди. Тим паче, вдома залишилось зіграти 2 матчі, а потім тривала перерва без футболу.

Популярные новости