Контрольний матч. "Олександрія" - "Пьюнік" 0:0

1231 22.02 2014   22:09
Фото - eurocup2008.ru

22.02.2014, Туреччина, Папіллон, 17:00, +17. Оцінка поля - 4. 50 глядачів.

Головний арбітр - Дмитро Кутаков( Сергій Лисенчук, 46).

ПФК "Олександрія"

першмй тайм: Леванідов, Шендрік, Імереков, Микицей, Старенький, Полярус, Запорожан (к/к), Грицук, Кіча, Чорній, Локтіонов.

другий тайм: Зарубін, Бичков, Старенький, Басов, Сидоренко, Зейналов, Гуськов, Банада, Коломоєць, Озарків, Іващенко.

Матч із вірменським "Пьюніком" був по-справжньому бойовим. Перші 15 хвилин команди приглядались один до одного, контролюючи м'яч в центрі поля. За цей проміжок часу один напів-момент створили вірменські футболісти, але після навісу з правого флангу, до удару справа не дійшла.

На 18-й хвилині чудову нагоду змарнував А.Кіча. Отримавши передачу з лівого флангу, Антон в дотик невдало пробив по м'ячу. Загалом, у першу тамі, наші земляки дуже мало створили небезпечних моментів біля воріт суперника. Проте, у "Пьюніка" шансів відзначитись було не більше.

В другому таймі, коли на поле вийшов майже новий склад, гра в "Олександрії" покращилась. Більш активніше почали діяти фланги. Моменти відзначитись втратив Ю.Коломоєць, О.Іващенко та О.Гуськов.

Впродовж другої 45-ти хвилинки більшу частину матчу гравці перебували на половині поля вірменців. Побігавши без м'яча та втомившись, вірменські футболісти почали грубо грати проти олександрійців, іноді навіть жорстко. Один з таких моментів відбувся наприкінці матчу, коли гравець "Пьюніка" вдарив ззаду по ногам Б.Бичкова. за що арбітр показв гравцю червону картку.

0:0 - бойова нічия, яка так і не виявила сильнішого.

Після матчу головний тренер ПФК "Олександрія" прокоментував сьогоднішню гру:
- Скажу відверто, дуже тяжко думати про футбол, коли на твоїй Батьківщині таке надзвичайне становище. Ми прекрасно розуміємо, щол це наша робота, але кожен футболіст щохвилини думає про своїх рідних та близьких, про своїх друзів, про свій народ, тому грати зараз психологічно дуже тяжко. Стосовно гри, то сам матч мені сподобався. Є багато питань до гравців першого тайму. Призвіща називати не буду. Думаю вони самі розуміють де їхні помилки. В другому таймі гра нашої команди команди стала набагато цікавішою, проте і першому, і в другому таймі ми створили дуже мало гольових моментів біля воріт суперника. Приємний той факт, що сьогодні наші голкіпери відстояли на нуль.

- Вже відомі наступні спаринги ПФК "Олександрія"?

- Так. 24 лютого, замість заплановаї гри з "Ротором", ми зіграємо з донецьким "Металургом", а 26 лютого запланований спаринг з "Динамо" (Мінськ).

Популярные новости