Євген Яровенко: "В "Десні" немає знаменитих футболістів, але команда збалансована в усіх лініях"

1544 21.10 2013   10:14
Фото - pfcalexandria.com.ua

Після матчу з чернігівською "Десною" головний тренер охтирського "Нафтовика-Укрнафта" Євген Яровенко прокоментував перемогу своєї команди (2:1).

– Ми чекали, що буде така важка гра. В останній час хлопці відчули відповідальність, адже добралися уже до другого місця в турнірній таблиці. Ті команди в яких працював Олександр Рябоконь завжди відрізнялися високими тактичними і технічними навиками і самовіддачею. От і зараз в «Десні» немає знаменитих футболістів, але команда збалансована в усіх лініях.

Спочатку ми пропустили безглуздий гол. По такому полю було дуже важко грати в якийсь швидкісний футбол. Але поле для обох команд однакове. В переві внесли корективи в гру і нам вдалося переломити хід поєдинку. Перед грою ми настроювали футболістів на важку гру, попереджали щоб не було недооцінки суперника.

Після матчу подякував хлопцям за гру, за те що змогли переломити хід гри забити два м’ячі, могли забити і третій але не поталанило. Перше коло ми закінчили на мажорній ноті – на другому місці в турнірній таблиці. В подальшому все залежатиме тільки від нас самих.

– В першому таймі не вдавалося переграти «Десну» і тільки в другому вдалося переломити хід гри. Із-за чого в першому таймі не вдавалося скрити оборону суперника?

– Команда суперника дуже дисципліновано переходила від атаки в оборону, а ми із-за якості поля не могли швидко переходити в атаку. В другому таймі внесли корективи, посилили центр поля і з’явилися вільні зони і можливості для атаки. Насамперед просив хлопців грати компактно, не давати супернику вільно приймати м’яч. Стали правильно грати, стало все виходити, а перший тайм грали не правильно.

– В другому таймі «Нафтовик» перебігав свого суперника. «Десна» що втомилася?

– В другому таймі ми перестроїли свою гру і все стало виходити.

– В цьому матчі наші футболісти знову отримали достатньо жовтих карток. Це не зашкодить команді на фініші сезону?

– Картки бувають різні. Просто сьогодні було дуже важке поле, але відвертої грубості не було.

Популярные новости