Перша ліга. Зірки 3-го туру (другий етап)

320 09.04 2024   14:37
Фото - ФК "Карпати"

FootBoom називає зірок першої ліги. У 3-му турі (другий етап) найкращими, на наш погляд, стали Євген Підлепенець, Богдан Шухман і Денис Галенков. 

Три зірки

*** Євген Підлепенець ("Карпати"). Матч проти "Маріуполя" складався для львів'ян невдало - з голу азовця Плакси. Аж поки за справу не взялися Підлепенець і компанія. 7-й номер "зелено-білих" причетний до всіх трьох голів своєї команди. Спочатку допоміг Полегеньку поновити рівновагу, потім закинув гольову на Ігора і на додаток забив сам. Шикарна гра від обдарованого півоборонця. 

Сезон-2023/24: 16 матчів, 4 голи

Дві зірки

** Богдан Шухман ("Гірник-Спорт"). Нічия з "Металістом" - то, мабуть, більше заслуга голкіпера. Здібний Шухман тягнув усе, що тільки можна було. Згадаймо, бодай, розпач Євгенія Рязанцева, коли той в черговий раз не зміг переграти 35-го номера "гірників"...

Сезон-2023/24: 3 матчі, 5 пропущених голів

Одна зірка

* Денис Галенков ("Агробізнес"). Найактивніший у складі господарів. Брав участь у багатьох комбінаціях, котрі, втім, бажаного результату не принесли. Тож талановитому вінгеру довелося самому взятися за справу. Його результативний постріл на заключних хвилинах гри з "Інгульцем" ще більше загострив інтригу у верхній частині "чемпіонської" групи. 

Сезон-2023/24: 17 матчів, 4 голи

Читайте также: Первая лига. Итоги 3-го тура (второй этап)

Популярные новости