Мирон Маркевич - про спаринг із "Шахтарем": "Нас опустили на землю"

1090 15.03 2024   16:50
"Карпати"

Головний тренер "Карпат" Мирон Маркевич прокоментував результативний спаринг проти "Шахтаря" (2:2).

"Рахунок за грою? В принципі, так. Ми свої завдання вирішували, "Шахтар" – свої. Це просто контрольний матч, без психологічного навантаження. Звичайно, нам хотілося проявити себе і подивитися, що ми можемо на сьогоднішній день.

Вважаю, що це дуже хороший спаринг. Але зараз потрібно перемикатися на наші змагання, адже за тиждень ми стартуємо. Перші матч є завжди непростими. Відсотків на 80% уже зрозуміло, хто гратиме у суботу.

Сьогодні нам легко забили два голи, над цим потрібно попрацювати. Об’єктивно потрібно сказати, що проти нас в першій лізі такі нападники не грали. Десь гравці думали, що буде просто. Нас опустили на землю – це дуже добре, повинні попрацювати.

Реалізація моментів? Їх сьогодні було достатньо, але потрібно забивати. Новачки Хаса та Аріелсон досить непогано увійшли, але, звичайно, треба ще працювати. Вони не так давно у команді, ще не відчувають нашого ритму гри. Однак ще є тиждень часу, будемо їх підтягувати.

"Полтава"? Слідкуємо за ними, звичайно. Команда непроста, бойова. У тій групі вони добре "попили крові" всім командам. Три поспіль матчі на виїзді? Краще було б спочатку поїхати на виїзд, але такі реалії.

Зрештою, сьогодні я в роздягальні подякував команді, бо вона грала з повною самовіддачею. Звичайно, був хороший подразник, чемпіон України. Дамо трішки відпочити команді, а з понеділка вже починаємо підготовку до матчу з "Полтавою", - сказав Маркевич для пресслужби "Карпат".

Читай також: Контрольний матч. "Карпати" - "Шахтар" 2:2
Популярные новости