Юрій Гура: "Будемо підсилювати кожну ланку команди"

1141 17.11 2013   10:10
Фото - fc.ukragrocom.com

На післяматчевій прес – конференції головний тренер команди з Кіровоградської області Юрій Гура зазначив, що його підопічні поступилися через власні помилки. Пан Гура також зауважив: завдання команди «УкрАгроКом» на сезон – місце у першій десятці.

Юрій Гура: «Я налаштовував своїх підопічних на те, що буде бійцівська гра. Вийшло так, що ми самі собі «привезли» два голи. Якщо би наші футболісти виконали установку на гру, то результат, був би іншим. Прикро, що ми допомогли суперникові забити. Гра була нічийною, а наприкінці зустрічі, як у Чернівців, так і у нас виникали моменти. І все ж, ці два моменти… Наші гравці дали дві передачі нападникові «Буковини» на хід, і він забив два голи. На кожному клаптику поля була боротьба. Видається, що хлопці з Чернівців були більше готові до такої гри. Нам важко було розпочати атаку. Гадаю, що правильна тактика мого колеги на гру створила напругу та змусила помилитися наших футболістів. Зрештою, ми подарували суперникові два м’ячі та три очка.

Ми коли їдемо на гру, то завжди намагаємося зробити якійсь результат і заробляти очки. У матчі з «Буковиною» ми також їхали досягати результату. Припустилися помилок та їдемо з Чернівців із нулем.

- Які завдання стоять перед командою на сезон?

Бути у десятці. Гадаю, що будемо підсилювати кожну ланку команди. У нас багато часу, тому попрацюємо на трансферному ринку. Підсилюватися все одно треба робити. Для того, щоби малюнок гри та результат був іншим, треба постійно зростати.

Популярные новости