Перша ліга. "Зірка" - "Титан". Післяматчева прес-конференція головних тренерів

1356 17.04 2013   22:30
Фото - telegraf.com.ua

На післяматчевій прес-конференції головний тренер кіровоградської «Зірки» Ілля Близнюк проаналізував матч із «Титаном».

- Прикро пропускати м’яч на останніх хвилинах матчу. В перерві матчу говорив своїм хлопцям, щоб вони не сідали на свою половину. На теоретичних заняттях розбирали стандартні положення у виконанні суперника. Подивимося на відео хто з наших гравців помилився. А так було багато єдиноборств, не реалізували свої моменти. В наших матчах голкіпери суперника видають таку гру, потрапляють в збірну туру. Життя продовжується. Готуємося до наступного матчу. Напружений графік у нас.

- Чим була викликана заміна Владислава Насібуліна?

Він отримав пошкодження і сам попросив заміну.

Головний тренер армянського «Титану» Олег Лещинський поділився своїми враженнями від матчу із кіровоградською «Зіркою».

- За свою команду мені не соромно. Футбол, який показали гравців, був рухливим. Грали в десятьох. Суперник «сів». Міг він вдруге забити. Сталося те, що сталося. В кінці нам вдалося забити.

- Якби матч завершився на користь «Зірки» Ваш аналіз був би іншим?

- Був би такий же. Рівень футболу для першої ліги хороший. Хлопці виклалися на сто відсотків. Атакували. Той хто більше хотів забити, той забив. Хлопці завоювали очки. В першій лізі всі хороші команди. Ті ж «Динамо-2», «Одеса» та «Арсенал» ще нерви попсують.

- Ви часто вели діалог з четвертим арбітром. Незадоволені роботою арбітрів?

- Не буду говорити про роботу арбітрів. Були помилки як в одну, так і іншу сторону. Були ряд спірних моментів. Нормально людина відсудила.

- Які задачі перед Вашою командою стоять на цю завершальну стадію змагань?

- Команди, які я треную, мають з першого і до останнього туру грати на перемогу. В нас не такий багатий ФК, щоб прагнути в ПЛ України. Але очки маємо добувати і старатися виграти.

Популярные новости